Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "777" ΚΑΙ ΤΟΥ "666"
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΩΤΕΡΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΟΙ ΜΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΙ “777” ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΟΙ ΔΕ ΗΠΕΙΡΟΙ “7” ΦΟΡΕΣ.

ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΧΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ [ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ] ΣΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΝ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ [ΣΤΗΝ “ΠΟΛΙΤΕΙΑ”] ΟΤΙ: “ο τύραννος απέχει 729 φορές απο το Αγαθόν”, ΟΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ 729 [ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΕΣ] ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟΝ.

ΑΝ ΔΕ, ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ “729” ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ “48 ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ” - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ “2” ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ - Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ “777” ΓΗΪΝΕΣ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ “48” ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΚΕΣ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ Η “ΒΟΥΔΙΚΗ” ΚΑΙ “ΑΤΟΜΙΚΗ” ΗΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΟΙ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ - ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ - ΣΤΟΝ “ΤΙΜΑΙΟ” ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ. ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ, ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ “ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ”.

ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟ ΧΩΡΑ [“ΛΕΜΟΥΡΙΑ”], ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΒΑΙΝΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ. ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΜΕΤΑΛΛΑΚΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΗΣ [ΑΡΚΤΙΚΗ “ΛΕΜΟΥΡΙΑ”], ΠΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΙΚΕΣ “ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙΣ” [ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ “ΘΑΝΑΤΟΥΣ”] ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ, ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ - ΟΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η “Μ. ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ” - ΠΡΟΣ ΓΕΩ-ΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ “ΑΡΚΤΙΚΟ” ΧΩΡΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ [ΣΕ ΓΗΪΝΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ] Η ΟΝΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ “ΑΡΚΑΔΙΑΣ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΛΥΚΑΙΟΝ” ΟΡΟΣ ΤΗΣ.

Η ΨΥΧΗ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΚΥΚΛΟΥ [ΓΗΪΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟ-ΖΩΔΙΑΚΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΓΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ].

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΖΩΔΙΑΚΗ. ΕΩΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΤΡΟΧΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΞΙΟ-ΖΩΔΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΖΩΔΙΑΚΗ ΨΥΧΟΚΙΝΗΣΗ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ. Σ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΙΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΔΩΝ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ” 666, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΖΩΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΤΑΙ “ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ”.

ΚΑΘ΄ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΗΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ “ΦΑ” ΤΗΣ ΓΗΣ, ΣΥΝΑΔΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΥΣΙΚΗ ΓΑΙΟΣΦΑΙΡΑ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΙΝΟΜΑΙΝΟΝ ΤΗΣ “ΩΜΟΦΑΓΙΑΣ”:
ΩΜΟ - “ΦΑ” - ΓΗΣ.

ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ “ΦΑ” ΤΗΣ ΓΗΣ Ή ΤΟ “ΤΑΥ”.

ΦΑ-ΓΗ-ΤΟ: ΤΟ “ΦΑ” ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΦΑ-ΓΗ-ΤΑ: “ΤΑΥ”: ΦΑ-ΓΗ.

ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ “ΕΝΔΕΞΙΑ” [ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ] ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΗΧΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΨΥΧΗΛΙΟΣ ΤΟΝΟΣ - ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΛΕΞΕΩΣ.ΩΜΟ - ΦΑΓΙΑ: ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΜ Ή ΩΜ: 

ΩΜΟ: “ΟΜ” ‘Η “ΩΜ”:
-ΦΑΓΙΑ: ΤΡΟΦΗ ΨΥΧΗΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΝΕΑ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΞΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΩΜ” Ή “ΟΜ”: Η ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΗ “Ω-Μ-Ο” ΤΡΟΦΗ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΩΜ Ή ΟΜ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΟΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΙΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Ή ΜΑΝΑΔΕΣ ΟΛΩΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΩΝ.

εικονίζεται ο Διόνυσος, κρατώντας θύρσο και κάνθαρο, να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο Μαινάδες, μπροστά από ένα βωμό. Αυτή στα αριστερά του κρατάει κλαδί κισσού και μια oινοχόη, ενώ η δεύτερη, στα δεξιά του, κρατάει κλαδί κισσού στο δεξιό της χέρι.


ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ, ΣΥΝΕΠΩΣ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ “ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ” ΣΑΣ ΤΡΟΦΗ.

ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ: “ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ”.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΙΕΡΟΣ ΟΦΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 


ΑΠΕΚΑΛΕΙΤΟ “ΩΜΗΣΤΗΣ”, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΟΦΙΣ, ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΑΝΥΨΩΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΟ-ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΠΛΟΚΑΜΟΥΣ [ΤΩΝ ΜΑΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΕΙΩΝ] ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΔΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΠΕΛΩΡΙΟΝ ΗΧΟΝ” [ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ Ή ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ] ΤΟΥ ΩΜ Ή ΟΜ. ΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΩΜΟ-ΦΑΓΙΑΣ.
ΕΝΩΔΩΝ