Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ




Ένας συνάνθρωπός μας και συμπολίτης μας αυτοπυρπολήθηκε. Ένας άλλος αυτοχειριάστηκε εν μέση οδώ. Ένας τρίτος έπεσε στις γραμμές του τραίνου. Κάποιος απαγχονίστηκε. Κάποιος πήδησε από το μπαλκόνι... Καθημερινές τραγωδίες. Ειδήσεις που περνάνε στα ψιλά, ή και καθόλου. Ενώ θα έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα. Και οι ακροατές τι κάνουν; Μάλλον έχουν εθιστεί, όπως έχουν εθιστεί ν΄ακούνε για εγκλήματα, για απάτες, για καταχρήσεις και για κάθε λογής ατασθαλίες -αθλιότητες χωρίς τέλος.

Η ειδησεογραφία όμως, που περιλαμβάνει και τα συνεχή μέτρα εξαθλίωσης των μαζών, αλλά και τους επαπειλούμενους κινδύνους για ακόμη χειρότερα, καταδεικνύει το τι είδους βρόχος έχει τοποθετηθεί γύρω από το λαιμό αυτού του λαού, και όχι μόνον.

Κι ενώ τα λεφτά έχουν στερέψει για τον πολύ κόσμο, οι προύχοντες διακινούν μυθώδη ποσά, και άνετα εξασφαλίζουν τη φύλαξή τους πριν ληφθούν τα οδυνηρά μέτρα. Και οι έχοντες την εξουσία δεν αγγίζουν ποτέ τους προνομιούχους, με τους οποίους έχουν άριστη κολλεγιά, νυν και αεί, ενώ στραγγαλίζουν τα λαϊκά στρώματα.

Η άθλια και εγκληματική πολιτική τους έχει διαλύσει τα πάντα -οικονομία, κοινωνική πρόνοια, εκπαίδευση, δικαιοσύνη, ασφάλεια... Μια πραγματική γάγγραινα έχει μολύνει τις δυτικές χώρες που ολοένα και απλώνεται. Διάβρωση και σήψη παντού σε θεσμούς και σε ηθικές αξίες.

Μέσα σ΄ένα τέτοιο νοσογόνο κλίμα οι δυνάμεις του κακού ανδρώνονται, και βρίσκουν εξαιρετικό πεδίο δράσης. Οι δυνάμεις αυτές έχουν κατονομαστεί, όχι μόνον από μας. Αναφορές κυκλοφορούν παντού, στο διαδίκτυο, σε έντυπα, μεταξύ των καθημερινών ανθρώπων. Πίσω από τους προσδιορισμούς «Νέα Τάξη», «Παγκοσμιοποίηση», «Νεοφιλελευθερισμός», «Δόγμα του Σοκ», κ.τ.λ. κινούνται σκοτεινές δυνάμεις του χρήματος -μεγάλες Τράπεζες, μεγάλες εταιρείες, μεγάλοι διακινητές βρώμικου εμπορίου.

Μέσα σε όλο αυτό το βούρκο φύτρωσε κι ένα ακόμη δύσοσμο άνθος, στην πραγματικότητα οι σπόροι του δεν είχαν προφανώς εξολοθρευτεί ποτέ -το Τέταρτο Γερμανικό Ράιχ. Κάτι ήξερε ο δυσώνυμος Γκαίμπελς όταν, μετά την καταστροφή της Γερμανίας στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο δήλωνε με θράσος: «Έτσι κι αλλιώς, το 2.000 η Γερμανία θα εξουσιάζει την Ευρώπη»!

Αυτό δείχνει πως το κακό έχει μόνιμη φωλιά στο γερμανικό έδαφος. Από εκεί, σε σύμπραξη με άλλες συγγενικές δυνάμεις ανά τον κόσμο, έχει εξαπολύσει μια μεγάλη επίθεση εναντίον χωρών και λαών, αρχής γενομένης από τη χώρα μας. Απλώς τώρα χρησιμοποιεί διαφορετικά όπλα εξόντωσης και υποταγής. Το μεγάλο θανάσιμο όπλο του σε ό,τι αφορά την ήπειρό μας λέγεται ευρώ. Όποιος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη αυτή την αλήθεια είναι ή τυφλός και μωρός ή συνεργάτης του σκότους.

Με αυτό το όπλο επιχειρούν να εξουθενώσουν, να καθυποτάξουν τις χώρες, και να τις καταληστέψουν από καθετί πολύτιμο που διαθέτουν.

Συμπολίτες, έχετε αντιληφθεί ότι ο ελληνικός χρυσός συγκεντρώνεται και διαφεύγει, για άλλη μια φορά, προς τη Γερμανία, εκτός από τους ληστρικούς τόκους των αιματοβαμμένων δανείων, τα οποία εξυπηρετούν την εξόφληση ενός μυστηριώδους χρέους, το οποίο ουδείς γνωρίζει τι και πόσο ακριβώς είναι; Με άλλα λόγια, τα υποτιθέμενα δάνεια, με τα οποία υποθηκεύονται γενιές ανθρώπων και όλη η χώρα, επιστρέφουν στις ίδιες άπληστες τσέπες μαζί με την τελευταία ικμάδα αυτής της χώρας.

Και εντάξει, από εμφανείς δυνάμεις του κακού, όλα αυτά είναι αναμενόμενα, και άλλα χειρότερα. Το θέμα είναι τι κάνουν οι κυβερνώντες τούτη τη δύσμοιρη χώρα και τις άλλες παρόμοια πληττόμενες. Ε, εσείς που έχετε στρογγυλοκαθίσει στο σβέρκο μας χρόνια και χρόνια, που έχετε πνιγεί μέσα στα σκάνδαλα, που έχετε οδηγήσει το λαό στον όλεθρο, που υφαρπάζετε πάντα με άθλια ψεύδη την ψήφο του, εσείς, οι της εξουσίας, τι κάνετε; Δεν αισχύνεστε καθόλου για την πολιτική σας, δεν αισχύνεστε για τη συνεργασία σας με τις δυνάμεις κατοχής, δεν αισχύνεστε να φιλάτε τις κατουρημένες ποδιές των σιχαμένων ανθρωποειδών που μας κουνάνε με ιταμό τρόπο το δάχτυλο; 

Ασφαλώς και δεν αισχύνεστε, είναι προφανές, αλλιώς θα είχατε αυτοκτονήσει εσείς, αντί να εξωθείτε σε αυτοκτονία χιλιάδες πολιτών. Αν όμως δεν αισχύνεστε, τουλάχιστον δεν φοβάστε; Δεν φοβάστε την οργή του λαού που φουσκώνει σαν αφρισμένο ποτάμι και μπορεί κάποια στιγμή να ξεχειλίσει και να σας πνίξει; Είστε τόσο βέβαιοι ότι θα σας προστατέψουν τα αφεντικά σας; Ίσως ξεχνάτε πως «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς»...

AGNI YOGA HELLAS, 23/4/2013.