Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΟΙ "ΕΤΑΙΡΟΙ"




Έχετε καμιά αμφιβολία ότι βάλλεται ο ελληνισμός; Έχετε καμιά αμφιβολία ότι πλήττεται ο ευρωπαϊκός νότος; Δεν μπορεί να μην βλέπετε τις σκοτεινές επιβουλές, εκτός κι αν σας έχει τυφλώσει εντελώς η ευρωλαγνεία.

Είναι τρομερό να βλέπει κανείς το πόσο και πώς τα φερέφωνα των πονηρών συμφερόντων, αλλοδαπά και ημεδαπά, έχουν σπείρει έναν δηλητηριώδη σπόρο, ο οποίος προκαλεί φοβία και υπνηλία, εξυπηρετική για τους δόλιους σκοπούς της λεγόμενης Ευρωζώνης.

Τα τελευταία γεγονότα που αφορούν αυτό το μαρτυρικό νησί, την Κύπρο, απέσπασαν και το τελευταίο φύλλο συκής από τους αδιάντροπους «εταίρους» που έθεσαν τον κυπριακό λαό απέναντι σ΄έναν στυγνό και χυδαίο εκβιασμό. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις «φιλάνθρωπες» εξυπηρετήσεις προς τη χώρα μας. Ναι, βέβαια, οι «εταίροι μας»! Έχετε προσέξει με τι στόμφο και σεβασμό προφέρει αυτό το «οι εταίροι μας» εκείνος ο πληθωρικός αρχηγός κάποιου κόμματος, εκείνος με τα μάτια φιδιού, που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και εκτίθεται με σαρκασμό και μανία στους αντιπάλους;

Λοιπόν, να τελειώνουμε με τα αισχρά ψέματα. Δεν υπάρχουν «εταίροι». Υπάρχουν μόνο άπληστα, αδίσταχτα, αυτοδιορισμένα αφεντικά που αποφασίζουν και διατάσσουν. Αυτό που έχουν αποφασίσει και επιμελώς σχεδιάσει είναι η διαρπαγή όλου του πλούτου των χωρών της Νότιας Ευρώπης -των PIGS, όπως μας αποκαλούν και όπως μας συμπεριφέρονται.

Προεξάρχοντες της αθλιότητας οι Γερμανοί. Δύο φορές αιματοκύλισαν τον κόσμο, και τώρα επιχειρούν ξανά την υποδούλωση της Ευρώπης με διαφορετικές μεθόδους, αλλά με παρόμοιους στόχους. Προκλητικά και αναίσχυντα, όχι μόνον έχουν υπονομεύσει τα θεμέλια της Ενωμένης Ευρώπης, αλλά τα έχουν κυριολεκτικά τινάξει στον αέρα. Με τη συμπεριφορά τους έχουν καταφέρει να γίνουν μισητοί στους λαούς της Νότιας Ευρώπης, το χειρότερο όμως είναι ότι ο κόσμος έπαψε πλέον να πιστεύει και να αγαπά την Ευρωπαϊκή Ιδέα.

Οι παλιοί ηγέτες που γαλούχησαν και στήριξαν αυτή την Ιδέα, είχαν κατά νου ενότητα, αλληλεγγύη, ισονομία, αλληλοσεβασμό, και κοινά συμφέροντα. Τώρα όλα αυτά έχουν γίνει στάχτη και μπούρμπερη. Το όνειρο της ευνομούμενης Κοινοπολιτείας έγινε ο εφιάλτης μιας αναίσχυντης δικτατορίας.

Για μια ακόμη φορά οι σκοτεινοί κατάφεραν -αλίμονο!- να μετατρέψουν μια ευγενική Ιδέα σε σατανικά διαστρεβλωμένη πραγματικότητα. Και όλα αυτά ενόψει της δυνατότητας χαραυγής ενός Νέου Κόσμου. Δείτε πώς παραποίησαν και μεταμόρφωσαν και αυτή τη φωτεινή ελπίδα, του Νέου Κόσμου ή της Νέας Εποχής, στη μαυρίλα της λεγόμενης Νέας Τάξης και Παγκοσμιοποίησης, που δίκαια απεχθάνονται και φοβούνται οι άνθρωποι. Πώς γίνεται να ληστεύουν κάθε φορά την ανθρωπότητα από τις όμορφες προσδοκίες της και δυνατότητες; Γιατί πρέπει οι σκοτεινοί να είναι πιο επινοητικοί και δραστήριοι από τους ανθρώπους καλής θέλησης; Πώς γίνεται, αντί για την επαγγελία της ενοποίησης και σύνθεσης, που αποτελούν την οδό προς μια γενική ευημερία κατάσταση, να πισωγυρίζουμε σε συνθήκες διαίρεσης, αντιπαλότητας και έχθρας;

Οι άθλιοι τραπεζοδικτάτορες πέτυχαν να σπάσουν την Ευρώπη σε πλούσιο Βορρά και φτωχό Νότο, όπου βέβαια, υπερισχύει ο ισχυρότερος. Και ο ισχυρότερος, όπως παλιά, όπως πάντα, τσαλαπατάει, εκμεταλλεύεται και αφανίζει τον πιο ανίσχυρο. Επιπλέον, έχουν πετύχει κι άλλον έναν μεγάλο άθλο -να κάνουν όλους τους ανθρώπους να περιστρέφονται νύχτα και μέρα γύρω από έναν και μόνον άξονα: το χρήμα. Ε, αυτό κι αν δεν είναι νίκη του Σατανά- Μαμωνά!

Μπράβο σας απεχθείς, γκροτέσκες φιγούρες -δούλοι του σκότους! Πετύχατε να υπηρετήσετε γι΄άλλη μια φορά τα σχέδια του μεγάλου σας Αφέντη. Γι΄αυτό δικαιούμαστε, εμείς τα PIGS, να σας αποκαλέσουμε Τέταρτο Ράιχ -καλύτερα PIGS παρά ναζιστικό Ράιχ!

Παρ΄όλη αυτή την κατάσταση, μην επιχαίρετε πολύ. Η αυτοκρατορία και η ισχύς σας στηρίζεται σε γυάλινα πόδια. Όπως ηττηθήκατε και συντριβήκατε πριν μπροστά στη δυναμική και θυσιαστική αντίσταση λαών και ανθρώπων, έτσι θα ταπεινωθείτε και τώρα, είτε εμείς προλάβουμε να το δούμε είτε όχι. Γιατί το Φως νικάει πάντοτε το σκοτάδι.

Αυτό που έχει σημασία είναι να μη λυγίσει η ψυχή. Να ζει πάντοτε μέσα μας η δίψα για δικαιοσύνη, για πνευματική πρόοδο, για αξιοπρέπεια, και για την επικράτηση του Γενικού Καλού.

Αυτά γράφονται την 24η Μαρτίου, παραμονή της μεγάλης εθνικής επετείου, αλλά και ημέρα της Άγκνι Γιόγκα. Της Άγκνι Γιόγκα που στάλθηκε σαν προπομπός της μελλοντικής Εποχής του Καλού, και ως συλλέκτης των πνευμάτων, ή συνειδητοτήτων, που δονούνται στις μεγάλες αξίες ενός Νέου Κόσμου, καλύτερου και ευτυχέστερου.

AGNI YOGA HELLAS,  2/4/2013.