Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΪΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ
ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ, ΝΑ ΚΟYΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΑΡΙ ΣΕ ΚΛΑΡΙ - ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.
ΑΥΤΗ Η ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΟΗΤΡΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ.
ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ, ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΑΡΙ ΣΕ ΚΛΑΡΙ. ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ. 
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ. ΑΥΤΗ Η ΜΑΪΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ. ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ. ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΔΟΥΣ. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΤΕ ΜΑΪΜΟΥ.
Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΤΟΤΕ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΤΡΙΑ...Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΩ.
ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ΄ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΩ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. 
ΦΑΝΤΑΣΟΥ Ο ΤΣΟΥΑΝΓΚ ΤΣΟΥ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ, ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΣ. ΓΙΑΤΙ, Η ΜΑΪΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ. ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ; ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΓΩΪΣΤΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Η ΒΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΟΦΟΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΩΪΣΤΗΣ. ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΟΣ...ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ. ΑΦΗΣΕ ΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ, ΑΦΗΣΕ ΤΕΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ.
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΚΛΑΡΙ ΣΕ ΚΛΑΡΙ, ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ, ΠΑΙΖΕΙ. ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΗΣΥΧΟΣ; ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΠΡΟΣΒΟΛΗ, ΟΤΙ Η ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΛΑΡΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ;
ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ: "ΡΩΤΑ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ".
ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΑΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΑΛΛΑ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. 
ΤΟΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ; ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ; ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΣΟΥ; ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ; ΡΩΤΑ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΤΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΟΠΩΣ  Η ΜΑΪΜΟΥ.
Η ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΚΑ.
Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΒΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΑ ΜΑΪΜΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ  ΤΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ: "ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ"; ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΙΑΙΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΖΩΟ.
Η ΜΑΪΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΘΩΑ. ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΘΩΑ, ΟΧΙ ΒΙΑΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΑΙΟ ΖΩΟ. ΟΙ ΤΙΓΡΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ. ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.
ΤΟΤΕ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ  ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ! ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, Η ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΗ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ, Η ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΗ. ΤΟΤΕ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ, ΓΙΕΝ ΠΟΥΙ...
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΜΑΣ, "ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ" ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΙ! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΒΕΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΜΑΪΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΟΛΠΗ, ΓΥΜΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΘΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΖΩΟ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ.
Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΟΦΟΙ. ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΙΕΝ ΠΟΥΙ: "ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ! ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!"
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΛΕΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΟΦΟΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΘΕΙ Σ΄ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ.
Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΕΡΘΗΚΕ ΠΙΟ ΚΟΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ.
ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ:
"ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ".
ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, Ο ΦΙΛΟΣ Ν' ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΕΤΣΙ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ,  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.
ΚΑΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΤΕ, ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕΣ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΤΟ ΤΑΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ. Ο ΤΣΟΥΑΝΓΚ ΤΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ, ΑΛΛΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΟΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΔΟΓΜΑ. Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΟΪΣΤΙΚΗ ΠΗΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
"ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΙ. ΘΗΜΗΣΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟ! ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ, ΜΗΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΘΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!"
ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ. Ο ΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.
ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ; ΠΑΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ; ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,  ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ. 
Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ, ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟ ΤΑΟ.  
ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ: "ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ, ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΪΣΤΗΣ. ΑΝ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ".
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΘΗΜΗΣΟΥ, Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ...
ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ Ν΄ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΕΠΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ.
ΙΣΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΠΑΝΙΟΣ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ. ΤΟΣΟ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΤΕΙ, ΟΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΝΕΟΙ.
Ο ΤΣΟΥΑΝΓΚ ΤΣΟΥ ΛΕΕΙ: "ΜΕΙΝΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ!"
ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ: ΠΟΤΕ! ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΠΙΟ ΘΕΪΚΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΠΙΟ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΟΥΑΝΓΚ ΤΣΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ, ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΣΟΥΑΝΓΚ ΤΣΟΥ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ.
Η ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΙΣΟ. Ο ΕΓΩΪΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ: Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ, Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΣΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΣ, ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ.
ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΣΑ, ΙΣΟΤΙΜΑ. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΞΙΣΩΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ.
ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ή ΑΚΟΜΑ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΒΟΥΔΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ: ΧΩΜΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. 
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΙ ΩΣΤΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΦΟ, ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΟΥ. ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΤΟ ΤΑΟ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΤΟΤΕ, ΛΕΙ ΤΟ ΤΑΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΜΥΣΤΗΡΙΟ. 
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΣ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΣΥ ΛΕΣ: ΕΙΜΑΙ ΙΑΤΡΟΣ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΙΑΤΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΟ ΑΝΘΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΡΟΔΟ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΜΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ. ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΣΟΥ.
ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΑΟ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ, ΜΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ. ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΜΑΪΜΟΥΔΩΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ. ΑΦΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΑΣΜΟΥΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ, ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΧΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ: ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΕΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΜΕ, ΓΙΝΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Ή ΔΥΣΠΙΣΤΕΙΣ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΥ. ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΪΜΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
OSHO