Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ





Τι να πει κανείς για τον Αύγουστο; Έτσι όπως κυλάει η συνήθης ζωή των εργαζομένων έχει ονομαστεί ο μήνας των μπάνιων του λαού. Οπωσδήποτε καταλαβαίνω τις προσδοκίες που έχουν επενδυθεί σε αυτό το μήνα και το τελευταίο που θα ήταν επιθυμητό, θα ήταν η βίαιη προσπάθεια μεταστροφής αυτής της ατμόσφαιρας. Εύχομαι λοιπόν τον Αύγουστο αυτό, όσοι επιλέξουν να κάνουν διακοπές, να επιτύχουν να ανανεώσουν τις ψυχικές τους πρώτα απ’ όλα δυνάμεις και να έλθουν κυρίως σε επαφή με την εξαγνιστική επενέργεια των ακτίνων του Πνευματικού Ήλιου.

Στην αρχαιότητα για τους Έλληνες τα καλοκαίρια βιώνονταν σαν περίοδοι Φωτός πρώτα πνευματικού και ήταν αφιερωμένα στον θεό του Φωτός τον Απόλλωνα. Τότε έβρισκαν αφορμή να επισκεφτούν ιερούς τόπους, μαντεία και απομακρυσμένα θεραπευτήρια ειδικά αν χρειαζόταν πλοίο για να πάει κανείς. Η έννοια των διακοπών όπως έχει επικρατήσει στην σημερινή μας κοινωνική συνειδητότητα, δημιουργήθηκε πολύ αργότερα από τους Ρωμαίους. Αυτοί πρώτα άρχισαν να φτιάχνουν εξοχικές κατοικίες συνήθως παραθαλάσσιες όπου πήγαιναν τους καλοκαιρινούς μήνες και ζούσαν κυνηγώντας τις φυσικές απολαύσεις, όπως γίνεται σήμερα.

Τα αστρικά συμβάντα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο εξαιρετικά υψηλών εντάσεων και εύχομαι ολόψυχα όλοι να μπορέσουν να επωφεληθούν πνευματικά από αυτές τις περιρρέουσες ποιότητες. Το καλοκαίρι αυτό ενεργοποιήθηκαν κανάλια υψηλών πνευματικών ενεργειών με κυρίαρχες τις διαδικασίες τις προερχόμενες από τον Σείριο. Οι ενέργειες αυτού του αστέρα που είναι σημαντικός δίαυλος της ροής των ενεργειών της Αγάπης-Σοφίας στο σύστημα μας, βιώνονται από άλλους από τον αστέρα Βασιλίσκο που βρίσκεται εντός της εκλειπτικής, είτε από το ζώδιο του Λέοντα, είτε σε άλλους από την Σελήνη και τον Ήλιο. Ο Σείριος επίσης είναι ο αστέρας που μεταφέρει τις καρμικές πληροφορίες στο σύστημα μας, οι οποίες αποθηκεύονται για επεξεργασία και διακίνηση στον Κρόνο, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Έτσι συμμετέχει και ο Κρόνος στις ανταποκρίσεις του Σείριου, ενώ ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας καλύπτονται συνήθως από τον Ήλιο.

Την περίοδο αυτού του καλοκαιριού υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες και ενδυναμώθηκαν οι γραμμές των πνευματικών ανθρώπων σημαντικά μέσω της ολοκλήρωσης της μαθητείας εκείνων που ήταν έτοιμοι να δεχθούν την τρίτη μύηση. Ταυτόχρονα βέβαια και το πλανητικό Κακό δυναμώνει τις θέσεις του προωθώντας σε πιο προχωρημένες θέσεις τα σχέδια του. Η ατμόσφαιρα έχει ένα χαρακτήρα όξυνσης και σκλήρυνσης της προετοιμασίας για την Μεγάλη επερχόμενη Μάχη, που θα εμφανιστεί ως φυσικό γεγονός.

Οι ενέργειες του πλανήτη ανεβάζουν συχνότητα ως αποτέλεσμα της εκλέπτυνσης των διακινούμενων ποιοτήτων και αυτό το Καλό το προσλαμβάνει ως μία διάνοιξη των πνευματικών οριζόντων και μια ευρύτερη ομαδική πνευματοποίηση. Ενώ το πλανητικό Κακό κάνει τις αντίστοιχες δικές του προσπάθειες εγκλωβισμού συνειδήσεων μέσω της διόγκωσης του φόβου, που αποτελεί ένα από τα βασικά του όπλα και εργαλεία, αλλά και μέσω άλλων τεχνικών, όπως είναι η προσπάθεια θεοποίησης του Ψεύδους, της Απάτης και η διαστροφή των συνειδήσεων των ανθρώπων. Όλα αυτά θα φέρουν τελικά υψηλότερης εμβέλειας ομαδικές καθάρσεις για να παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει από όλους.

Ο Αύγουστος έχει μια σημαντική δυναμική και οι δυνάμεις του Φωτός θα κάνουν πιο έντονο και πιο συνειδητό το αποτέλεσμα των Έργων τους. Ενώ τα κακά νέα διαδίδονται από τα ΜΜΕ, τα καλά νέα διαδίδονται από τους εσωτερικούς αιθέρες και τα μαθαίνει, ή μάλλον τα αισθάνεται, τα βιώνει κάποιος εσωτερικά. Τα καλά Έργα με βεβαιότητα μπορούν να αναγνωριστούν εσωτερικά μέσα στον καθένα, στις επιτυχείς μάχες κάθαρσης και διεύρυνσης της συνείδησης σε ατομικό, αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις χρυσές μέρες που διάγουμε για την εσωτερική σας πρόοδο και την εσωτερική σας εγκαθίδρυση της έντασης του πνευματικού και ηθικού αγώνα, που είναι η μεγάλη αγάπη του φωτός της κάθε καρδιάς.

Οι καλές μέρες δεν είναι οι ημέρες των γλυκερών απολαύσεων, αλλά οι ημέρες των επιτυχών εσωτερικών μαχών και εντατικοποίησης της αποφασιστικότητας για την ποθούμενη ανώτερη ζωή της ανώτερης μας φύσης. Αυτές είναι οι ανώτερες ηδονές της καρδιάς και το κυνήγι τους είναι η πραγματική απόλαυση. Μην απογοητεύστε αν το πλανητικό κακό υποστηρίζει ότι είναι πολύ δυνατό, γιατί σίγουρα δεν είναι παντοδύναμο. Κάτι θα πρέπει να πουν και αυτοί με τον τρόπο τους. Έτσι δεν είναι;

Ζήστε λοιπόν κάθε μέρα σαν μία μέρα που κρύβει μια Χρυσή Ευκαιρία, τουλάχιστον μέχρι τις 18 Αυγούστου, αν και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι διαρκώς. Όμως μέχρι την ημερομηνία αυτή υπάρχει πολύ φως που διοχετεύεται στον πλανήτη μας και υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ημερομηνίες έντασης (για άλλους θετικής και άλλους αρνητικής), αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η εσωτερική διαίσθηση και βίωση και γι’ αυτό θα αποφύγω αυτή τη στιγμή να αναφερθώ σε αυτές. Τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών γίνονται αντιληπτά από τους πιο ευαίσθητους ήδη. Ο αγώνας για Δικαιοσύνη ενδυναμώνεται και κλείστε τα αυτιά σας στους αποτυχημένους και τους λαοπλάνους που προσπαθούν να απογοητεύσουν τους λαούς λέγοντας ότι η Δικαιοσύνη είναι αδύναμη, προβάλλοντας και προωθώντας την ανυπαρξία της. Ο αγώνας του Ανθρώπου για πραγματική Δικαιοσύνη μόλις αρχίζει. Αυτός ο Αύγουστος θα δώσει πολλές αφορμές εσωτερικά και εξωτερικά που θα θίγουν ειδικά θέματα του Δικαίου.

Ας αφήσουμε λοιπόν την Καρδιά του Ήλιου να κατοικήσει στις Καρδίες μας και ας είναι αυτές οι ημέρες των διακοπών σας, ημέρες φωτοδότρας υπαρξιακής περισυλλογής. Ακόμα περισσότερο δε, να είστε σε τέτοια ετοιμότητα διαρκώς, κάθε στιγμή του Χρόνου σας.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝΑ