Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΩΝ



Ο Απολλώνιος είναι Μουσικολόγος, οργανολόγος, μουσικός ερευνητής & δημιουργός καθώς επίσης είναι Ιδρυτής του ερευνητικού κέντρου Αρχαίας Ελληνικής μουσικής & Μουσικών Οργάνων "ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ".

Όπως μας διηγείται, σε όλα τα Μουσικά έργα που έχει δημιουργήσει ο μοναδικός "Απολλώνιος" χρησιμοποεί την οικογένεια των συχνοτήτων που συντονίζεται και εναρμονίζεται το Σύμπαν, οι οποίες προσφέρουν άριστη ποιότητα ζωής και Υγείας. Ο ακροατής, απολαμβάνει την συμπαντική αρμονία και τον συντονισμό της αρμονίας του σύμπαντος, μέσα από τους μουσικούς ήχους που παράγει η αρχαία Ελληνική Λύρα και τα υπόλοιπα μουσικά όργανα που την συνοδεύουν.
Αυτός ο μουσικός ήχος, ανήκει σε μια συγκεκριμένη οικογένεια συχνοτήτων. Συγκεκριμένα ανήκει στον πέμπτο αρμονικό κόμβο της αρμονίας του σύμπαντος, εκεί που εναρμονίζεται το δικό μας Σύμπαν. 

Το περιβάλλον που ζούμε σήμερα είναι γεμάτο από ήχους μουσικούς, ήχους μηχανών, ήχους ηλεκτρονικούς, υπόηχους, υπέρηχους, μικροκύματα, κ.τ.λ. Μα κανένας από τους ήχους που βομβαρδίζουν ασταμάτητα τα αυτιά μας, τον εγκέφαλο και τα κύτταρά μας, δεν είναι συμβατός με την αρμονία του Σύμπαντος ούτε και με την μνήμη του DNA μας.

Αυτή η δυσαρμονία στην οποία ζούμε, έχει ως αποτέλεσμα, τον αποσυντονισμό του Ανθρώπινου εγκεφάλου και του κυττάρου.

Λαμβάνοντας λάθος ηχητική πληροφορία από το περιβάλλον, το DNA ο εγκέφαλος και το κύτταρο, αδρανοποιούνται, παραιτούνται, γιατί το κατασκευασμένο ηχητικό αρμονικό μουσικό μόρφωμα, είναι μη συμβατό με την μνήμη του DNA.

Το ουράνιο Φώς συνοδεύεται πάντα από Ήχο, σε όλα τα επίπεδα, τις διαστάσεις και τις μορφές του Σύμπαντος Κόσμου.

Ο άνθρωπος λοιπόν ως μέλος του Σύμπαντος κόσμου, έχει κάθε δικαίωμα να απολαμβάνει όλα τα οφέλη και τις ευεργεσίες, της Ουράνιας Αρμονίας του ήχου και του φωτός και ότι άλλο συμπεριλαμβάνει ο όρος Ουράνια Αρμονία.

Έτσι το μουσικό έργο του Μιχάλη Καραβασίλη έρχεται ως μοναδικό δώρο, ως οδηγός προς μια άριστη ποιότητα ζωής και Υγείας για τον άνθρωπο μιας και όπως είπαμε χρησιμοποιεί την οικογένεια των συχνοτήτων που συντονίζεται και που εναρμονίζεται το Σύμπαν.