Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ






Πόσες φορές έχουμε αναφερθεί στις μεθόδους των σκοτεινών -πολλές, κι όμως είναι ανάγκη να τις επαναλαμβάνουμε, γιατί υπάρχει μεγάλη άγνοια αλλά και εσφαλμένη άποψη αναφορικά με αυτή την αναγκαιότητα.

Η άποψη αυτή λέει: Δεν είναι καλό να επικεντρωνόμαστε στο κακό διότι μας βλάπτει. Η παραπάνω θέση είναι τόσο λάθος όσο και η ιδέα ενός πολεμιστή ότι δεν πρέπει να γνωρίζει τις δυνάμεις και τις μεθόδους του αντιπάλου διότι αυτό θα τον βλάψει!

Συχνά η άποψη που εκθέσαμε εκφράζεται από άτομα, τα οποία δεν επιθυμούν να αντισταθούν στο κακό ούτε με λόγο, ούτε με πράξη, ούτε με σκέψη. Η Πύρινη Διδασκαλία όμως προσφωνεί τα τέκνα της «πολεμιστές Μου». Μιλάει συνεχώς για Μάχη και αγωνιστικότητα. Ασφαλώς, η μάχη και ο αγώνας είναι πρωτίστως εσωτερικός, εναντίον των μειονεξιών εκείνων που μας φράζουν το Δρόμο, ταυτόχρονα όμως υποβοηθούν και υποστηρίζουν το γενικότερο κακό. Και εννοείται ότι δεν μπορείς να μάχεσαι ενάντια σε ιδιότητες και καταστάσεις, τις οποίες εκφράζεις και ενσαρκώνεις ο ίδιος!

Τέλος πάντων, η ιδέα της μη αντίστασης στο κακό είναι εκ του ασφαλούς μια από τις μεθοδεύσεις του ίδιου του κακού. (Ε, τώρα αφήνουμε εκείνους τους «πολύ προχωρημένους» που έχουν πάει «πέρα απ΄το καλό και το κακό» και εκφράζουν μια «ανώτερη» ουδετερότητα. Αυτούς τους αφήνουμε στο μεγαλείο τους.) Να θυμηθούμε μερικές ακόμη:

Η απόκρυψη μεγάλων σωτήριων αληθειών και γεγονότων, η διαστρέβλωση και παραμόρφωση εννοιών και καταστάσεων , η σύγχυση, η προπαγάνδα, ο δελεασμός, ο αποπροσανατολισμός, το ψέμα, η εξοικείωση με τα κακώς κείμενα και την αδικία. Κι έπειτα φτάνουμε σε πιο χτυπητές και χονδροειδείς πρακτικές, όπως είναι η προδοσία, ο εκφοβισμός, η βία, το έγκλημα.

Το θέμα είναι ότι οι χονδροειδείς πρακτικές δεν μπορούν να προσελκύσουν ανθρώπους που διαθέτουν μια ηθική υπόσταση. Γι΄αυτούς λοιπόν απαιτούνται λεπτοφυέστεροι τρόποι, οι οποίοι ως εκ τούτου είναι πιο επικίνδυνοι, επειδή μπορεί να παραπλανήσουν και να παρασύρουν και άτομα καλής προαίρεσης, όταν το αλάνθαστο κριτήριο που εδρεύει στην καρδιά δεν είναι επαρκώς ανεπτυγμένο, ή, με άλλα λόγια, όταν η καρδιά δεν είναι αρκετά αφυπνησμένη.

Κι ας έρθουμε στο θέμα μας, που έχει να κάνει με σκόπιμη σύγχυση εννοιών και καταστάσεων.

Έτυχε ν΄ακούσουμε τη νύχτα του Σαββάτου σε μεταμεσονύκτια εκπομπή την ευφραδέστατη κυρία που διηύθυνε τη συζήτηση να αναφέρεται επανειλημμένα στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στη «Νεοεποχίτικη» Τάξη(;), ταυτίζοντας απολύτως τις δύο έννοιες. Δεν γνωρίζουμε αν η εν λόγω τηλεπαρουσιάστρια κάνει αυτή τη συσχέτιση από άγνοια της πραγματικότητας ή από σκοπιμότητα ή για λόγους εντυπωσιασμού, όπως καταφέρνει να συνδυάζει και να συνθέτει στην ηθική της την χριστιανική ορθοδοξία με τη σεξουαλική ελευθεριότητα. Το κίνητρό της και η ηθική της υπόσταση δεν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα βέβαια, μας ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ και μας αφορά η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η πρόκληση σύγχυσης σε αδαείς ανθρώπους.

Αισθανόμαστε την αδήριτη ανάγκη να υψώσουμε τη φωνή του δικαίου και της αλήθειας, για τους λίγους, έστω, εκείνους που θα τύχει να την ακούσουν. Λέμε, λοιπόν, όσο πιο δυνατά μπορούμε ότι η Νέα Τάξη και η Νέα Εποχή, όχι μόνο δεν ταυτίζονται, αλλά και συνιστούν αντίποδες. Ας το διευκρινίσουμε. Η Νέα Τάξη αποβλέπει σε μια παγκόσμια δικτατορία των ισχυρών του πλούτου αυτής της γης, σε βάρος της μεγάλης μάζας, της ανθρωπότητας, οδηγώντας την σε εξαθλίωση οικονομική και πνευματική, και σε εξόντωση μεγάλου αριθμού ανθρώπων.

Έχει να κάνει με τις διάφορες λέσχες αξιότιμων κυρίων (και κυριών) του πλούτου και της εξουσίας, και πάνω από αυτούς σε μια ολιγάριθμη ολιγαρχία τραπεζιτών και επιχειρηματιών που στηρίζουν την ισχύ τους στη δύναμη του χρήματος. Είναι μια οργανωμένη, πολυμήχανη και μεθοδική κλίκα, της οποίας τελικός σκοπός δεν είναι η απόκτηση πλούτου -αυτόν τον έχουν ήδη- αλλά η πλήρης κατοχή και κυριαρχία του πλανήτη ολόκληρου, με την επακόλουθη και αναγκαία για την επίτευξη του στόχου τους ολοκληρωτική υποδούλωση του ανθρώπινου, ζωικού, φυτικού και ορυκτού βασιλείου.

Ο νεοφιλελευθερισμός ή κορπορατισμός, ή όπως αλλιώς, έχει άμεση σχέση με τα σχέδια επικράτησης αυτής της οικονομικής ελίτ, με τις απάνθρωπες μεθοδεύσεις. Ό,τι πιο βρώμικο και σατανικό εκπορεύεται από αυτή την πηγή, η οποία αγκαλιάζει ένα ευρύ φάσμα κερδοφόρων επιχειρήσεων, εμφανών και αφανών, νομότυπων και παράνομων: τράπεζες, πολυεθνικές και μη εταιρείες, τραστ, πόλεμοι, δολοφονίες, πορνεία, ναρκωτικά -απ΄όλα έχει ο μπαξές. Αλλά δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες και την απεχθή βιομηχανία κρεάτων. Δυστυχώς, στη μαύρη λίστα θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και πολλούς επιστήμονες, αλλά και καλλιτέχνες (ή μάλλον αποκαλούμενους καλλιτέχνες, κυρίως από το χώρο του θεάματος και γενικά της σόου-μπιζ). Ας μην ξεχάσουμε και αρκετούς εκδότες περιοδικών, εφημερίδων και βιβλίων.

Μεταξύ των προαναφερόμενων και εκείνων που εργάζονται σ΄αυτά τα... εναγή ιδρύματα πολλοί αγνοούν ότι υπηρετούν το σκοτάδι όπως αγνοούν και όλοι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιχειρήσεις, δηλαδή μεγάλες μάζες ανθρώπων. Η άγνοια όμως δεν είναι καλή δικαιολογία, ειδικά στην εποχή μας, την εποχή της πληροφορίας και των αποκαλύψεων. Και δικαίως έχει καταγγελθεί από την πιο μακρινή αρχαιότητα ως η μήτρα όλων των δεινών.

Βέβαια, η παραπληροφόρηση θα μπορούσε να θεωρηθεί άλλοθι, για την άγνοια, αλλά πίσω της κρύβεται αμέλεια, αδιαφορία για το γενικό καλό και απονιά για τη δυστυχία γύρω μας. Γιατί όποιος νοιάζεται παλεύει για το αντικείμενο της μέριμνάς του, επαγρυπνεί, πληροφορείται, μαθαίνει.

Αν πάλι, τόσο πολλές συνειδητότητες είναι τόσο λίγο ανεπτυγμένες, ο βαθμός ευθύνης τους θα κριθεί από την Καρμική Επιτροπή, όχι από εμάς. Το ζήτημα είναι ότι χωρίς μαζική στήριξη κα ανοχή, η ελίτ του κακού θα κατέρρεε. Η κατάρρευσή της θα έφερνε την υλοποίηση της Νέας Εποχής.

Τι λέμε λοιπόν; Ότι η Νέα Εποχή είναι το απολύτως αντίθετο της Νέας Τάξης. Η Νέα Τάξη, ακόμη και ως όρος, επινοήθηκε ακριβώς για να δημιουργήσει σύγχυση και αποπροσανατολισμό, κι έτσι να απομακρύνει τους ανθρώπους από το Νέο, το πραγματικά Νέο που σηματοδοτεί τη σωτηρία και την ευτυχία τους.

Η Νέα Εποχή είναι νέα με την έννοια ότι καθορίζεται από αστρονομικές και αστρολογικές συντεταγμένες και τις επακόλουθες αστροχημικές εκπορεύσεις, οι οποίες δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για αλλαγή και βελτίωση -για αναγέννηση. Είναι νέα ακόμη με την έννοια ότι διαδέχεται την παλιά, τη λεγόμενη (άδικα μήπως;) Μαύρη Εποχή ή Σιδηρά Εποχή, την εποχή της επικράτησης της υλιστικότητας (σε τελείως λαθεμένη βάση) και της χωριστικότητας.

Η διαδοχή των Εποχών ή Χρονικών Κύκλων (στην πραγματικότητα τεσσάρων) είναι νομοτελειακό γεγονός, πολύ γνωστό στους αρχαίους σοφούς, και υποδηλούμενο στην κρυμμένη αλήθεια των παγκόσμιων μύθων, τους οποίους βέβαια λοιδορούν οι σύγχρονοι δοκησίσοφοι.

Η Νέα Εποχή λοιπόν, ως νομοτέλεια, δεν είναι ανθρώπινη επινόηση, από την άλλη μεριά όμως εξαρτάται από την ανθρώπινη βούληση, επειδή η Συνειδητότητα είναι δημιουργός των πάντων, σε τελική ανάλυση. Η Νέα Εποχή μπορεί να ισχύσει και να βιωθεί μόνον από τις συνειδητότητες εκείνες που την αποδέχονται και την καλωσορίζουν. Η Κοσμική Δικαιοσύνη έχει τον τρόπο και τα μέσα να χωρίσει την ήρα από το στάρι. Η επιθυμία όμως κάθε καλοπροαίρετου ανθρώπου είναι η ευλογία να συμπεριλάβει τους πάντες, ει δυνατόν.

Και να γιατί η Νέα Εποχή είναι ο αντίποδας της Νέας Τάξης. Γιατί, ενώ η Νέα Τάξη θέλει να επιβάλει την ευημερία μιας ελίτ προνομιούχων σε βάρος του συνόλου, η Νέα Εποχή μπορεί να εξασφαλίσει την πραγματοποίηση των ωραιότερων οραμάτων της ανθρωπότητας χωρίς να εξαιρεί κανέναν, εκτός από τους πολέμιους του Γενικού Καλού, δηλαδή των υποστηρικτών της Νέας Τάξης.

Η Νέα Εποχή είναι ο αντίποδας της Νέας Τάξης επειδή χαρακτηρίζεται βασικά από πνευματικότητα, σε αντίθεση με τη νοσηρή υλιστικότητα της Νέας Τάξης.

Η Νέα Εποχή είναι ο αντίποδας της Νέας Τάξης επειδή δημιουργεί υψηλή κουλτούρα και ομορφιά. Η Νέα Εποχή είναι ο αντίποδας της Νέας Τάξης επειδή παράγει ανθρωπιά και στηρίζεται στην ανθρωπιά, σε αντίθεση με την απανθρωπιά της Νέας Τάξης.

Στη συνείδηση, στη νοοτροπία της Νέας Εποχής είναι αδιανόητη η αδικία, η εκμετάλλευση, η ανηθικότητα, η διαφθορά, η ψευτιά, η σκληρότητα. Η Νέα Εποχή σηματοδοτεί την επικράτηση της ειρήνης, της δίκαιης κατανομής, της ευγένειας και της ευημερίας.

Η Νέα Τάξη είναι κατάρα, η Νέα Εποχή είναι ευλογία.

Γι΄αυτό η κακόβουλη συκοφάντηση, η σκόπιμη στρέβλωση των εννοιών, αλλά και η αμαθής σύγχυση είναι απεχθείς και καταδικαστέες.

AGNI YOGA HELLAS, 20/11/2012.