Κυριακή, 8 Απριλίου 2012

OSHO: ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
 «Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ, Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΖΩΗ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ Η ΦΩΤΙΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ. ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ, ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ; ΞΑΦΝΙΚΑ, ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ - ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΕΠΕΚΕΙΝΑ, ΤΟ ΠΕΡΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ.

ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΦΕΥΓΕΙ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ. Ο ΝΟΥΣ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΤΟ ΕΓΩ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣ 'ΕΓΩ'. ΤΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙ - ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΟΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΝ ΤΡΑΒΙΕΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΑΠΡΟΘΥΜΑ - ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ - ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ! ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΙΑ. ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ "ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΒΑΣΑΝΟ," - ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ.

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙΣ - ΑΥΤΟ ΟΙ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΤΑΤΑΤΑ", ΑΠΟΔΟΧΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΟΔΟΧΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ - ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΣΤΑΣΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ.


ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙΣ, ΑΝ ΛΕΣ ΟΧΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ. ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ, ΑΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑΙ, ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ.

ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ. ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

ΕΝΑΣ ΒΟΥΔΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ΄ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΪΚΟΣ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ.

ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ - ΦΩΤΙΖΕΣΑΙ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ, ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΕΝΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΜΟΙΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΝΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΥ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΑΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟΤΕ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.  ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ. ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ - ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΗΤΡΑ. ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΤΡΑ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Ή ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΨΥΧΗ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΗΤΡΑ - ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΧΙΤΛΕΡ ΟΥΤΕ ΓΚΑΝΤΙ, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΜΗΤΡΕΣ. ΤΟΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΜΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΨΥΧΗ, ΠΟΛΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΕΞ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΕΞ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΥΣΙΚΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ [ΧΙΤΛΕΡ] ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΜΗΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΤΡΑ, ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΡΑ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΟΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ.

ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Ο ΝΟΥΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΑΠΛΩΣ ΨΗΛΑΦΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΤΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ.

ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΧΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗ; ΛΕΣ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ; ΟΧΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΥΧΑ. ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΡΟΥΧΩΝ, ΣΠΙΤΙΩΝ, ΤΟΠΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ.

ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ-ΝΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΟΛΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΑΘΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΝΟΥ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΑΦΗΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΑΦΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ. ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΤΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

ΕΤΣΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΕΪΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΤΑΠΑΤΗ, ΑΝ ΛΕΣ 'ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ.

ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΩΣΤΟΣΟ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ!"

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ: "ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ;" ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΧΡΗΣΤΟ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΦΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΣΕΝΑ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΕΒΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ. ΞΑΦΝΙΚΑ, ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ; Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ. ΚΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΚΕΨΗ. ΤΩΡΑ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ. ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.

ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΒΑΘΟΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΠΑΡΞΗ. ΤΟΤΕ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ;
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ».
                                                                                                                                                        OSHOΔεν υπάρχουν σχόλια: