Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

OSHO: ΙΛΥΣ, ΛΩΤΟΣ, ΑΡΩΜΑ.
«Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙΣ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ Σ΄ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΕΞ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Σ΄ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ, Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ, ΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΘΟΣ. Ο ΝΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Σ΄ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΙΣΩ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΣ. Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΣΕΞ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Ο ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ. Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ Σ΄ ΑΥΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΣΕΞ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ,, ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΣΜΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΤΟ ΕΓΩ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΣΕΞ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ -ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ- ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ. ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΞ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΥΣΤΕΡΑ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ, Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΟ ΖΕΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΣΕΞ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΞ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ.

Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΟΡΓΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ AΝΑΚΑΛΥΨΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ. ΜΟΝΟ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΕ ΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΧΗΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Σ' ΑΥΤΑ. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΤΟΜΟ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.

ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ. ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ, ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Σ΄ ΑΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΝΝΥΑΣΙΝ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ Σ΄ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΕΞ.

ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΞ, ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΖΩΑ. ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΞ, ΣΥΝΘΛΙΒΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΟΥ. ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕΞ, ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΥΝΑ ΦΩΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΟΥΟΥΝ. ΚΙ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ.

ΖΩΪΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΘΕΪΚΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΖΩΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΞ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ: ΙΛΥΣ, ΛΩΤΟΣ, ΑΡΩΜΑ.

Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΑΥΤΟ! ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΕΣ, ΠΟΛΛΩΝ ΑΙΩΝΩΝ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ. ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. ΟΣΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΕΞ; ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕΞ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ. ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ: ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ;

ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ, "ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ", ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Ο ΠΑΠΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ. ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΛΕΕΙ: "ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟ ΣΕΞ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΞ".

Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ. ΕΣΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΛΑΔΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ Σ΄ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΗΧΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΗΧΩ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΗΧΩ.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΛΕΝΕ: "ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ".

ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΙΣ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ. Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΪΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ. ΛΕΝΕ: "ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ".

Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΙΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ, Ο ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΕΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, Θ΄ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ. ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ΄ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΙΧΗ, ΕΜΠΟΔΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ.

ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ. ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Μ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΙ.

ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΟΥΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΒΟΥΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΟΥΔΑ, ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΠΕΙΝΟΣ. Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ, ΤΟΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ: "ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ!" ΛΕΕΙ ΑΠΛΩΣ: "ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ". ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΛΕΕΙ: "ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΜΕ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ". ΛΕΕΙ: "ΕΛΑ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΘΟΥΜΕ". ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ.

ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΔΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ;

ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΟ. ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ Σ΄ ΑΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ».
OSHO

Δεν υπάρχουν σχόλια: