Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΦΙΣ


«Ο ΠΑΛΙΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΘΑ. ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΧΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΧΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΛΙΟΣ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙΧΑΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΓΚΑ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΘΑ ΓΙΟΓΚΙ, ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ
 ΠΙΝΓΚΑΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΥΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΤΟ ΙΝΤΑ – ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΜΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΖΙ.

ΣΥΝΗΘΩΣ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΓΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΑ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΟΓΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΜΝΑ. ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ, ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.

ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΝΑΛΙ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟΣ. ΤΟΤΕ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΤΡΑΣ ΟΥΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΑΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ – ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟΣ, ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΥΣΟΥΜΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΧΑΣΡΑΡ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΣΟΥΣΟΥΜΝΑ.

ΑΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ
 ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΛΑΝΤΑΡ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚΑΛΑ – ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΝΟΛΟΚΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΓΚΑΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΟΥΣΟΥΜΝΑ, ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΣΑΙ, ΕΙΣΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΣΤΑΤΙΚΟΣ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΣΤΑΤΙΚΟΣ. ΤΟΤΕ, ΑΥΤΗ Η ΕΚΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ‘ΠΑΝΩ’ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ
 ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ OTI AYTO EINAI ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΙΝΤΑ, ΤΟ ΠΙΓΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΣΟΥΜΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ.
Η ΓΙΟΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΤΕΜΑΧΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΝΕΚΡΟΨΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ. ΜΕΙΝΕ ΡΕΥΣΤΟΣ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Μ΄ΑΥΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΟΝ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΙΟΓΚΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΄ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ΄. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΦΙΔΙ. ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ.

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ.

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥ!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ.

ΠΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΛΑΦΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΟΣ, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΟ ΣΤΑ ΠΑΝΩ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΦΙΔΙ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ.ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ. ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ.

ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ. Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ. ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑ. ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΟΥ OMΦΑΛΟΥ. ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΟΙΡΑΣΜΑ. ΥΣΤΕΡΑ, ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ, ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ – ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΚΑΙ Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΧΑΣΡΑΡ, ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ο ΧΑΡΤΗΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ
 ΣΙΝΤΙΣ, ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΠΟΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ». 
OSHO - “THE ALPHA AND OMEGA”, VOLUME 3. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: