Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

HISTORIC CELEBRATION OF 8000 YOGIC FLYERS OF INDIGENOUS PEOPLE OF MEXICO





Δημιουργήθηκε η πρώτη μεγάλη ομάδα δημιουργίας συνοχής από 8.000 άτομα που ασκούν το πρόγραμμα ΥΔ-Σίντις (συμπεριλαμβανομένου και του Γιογκικού Πετάγματος), από τις παραδοσιακές κοινότητες του Νοτίου Μεξικού και της Γουατεμάλα. Ο αριθμός αυτός συμπληρώνεται με τους μαθητές και τους καθηγητές 55 σχολείων. Οι μαθητές είναι όλοι Γυμνασίου (και Λυκείου) στην πολιτεία Oaxaca του Μεξικού. Τα Ισπανικά είναι η δεύτερή τους γλώσσα και πολλά σεμινάρια διδάσκονται στη παραδοσιακή μητρική τους γλώσσα. 

Ο Μαχαρίσι (προβλέποντας ότι θα μπορούσαν να είναι αυτά τα παιδιά που θα συγκροτούσαν την πρώτη ομάδα) είχε πει ότι είναι στο Ντάρμα τους (στο πεπρωμένο τους) να είναι οι Θεματοφύλακες του Συντάγματος του Σύμπαντος – της Βέδα – και λόγω αυτού έχουν μια δύναμη στην άσκηση του γιογκικού πετάγματος που είναι “αρκετές φορές μεγαλύτερη” από αυτή που έχουν άλλοι άνθρωποι στον κόσμο. Οι δάσκαλοι του ΥΔ που δίδαξαν αυτά τα παιδιά επιβεβαιώνουν ότι η εμπειρία τους είναι σίγουρα ανώτερη από την εμπειρία άλλων μαθητών που έχουν διδάξει και οι φωτογραφίες που τους δείχνουν να διαλογίζονται αποδεικνύουν αυτό το γεγονός! (Την διδασκαλία των τεχνικών ΥΔ-Σίντις επιδότησε το David Lynch Foundation).

Στις 21 Δεκεμβρίου (το χειμερινό ηλιοστάσιο), στις 12 το μεσημέρι, χιλιάδες από αυτούς τους μαθητές θα μαζευτούν στο ιερότερο αρχαίο σημείο – Monte Alban – όπου υπάρχουν φυλές των Μάγιας, ενός ανώτερου πολιτισμού, και θα ασκήσουν το Γιογκικό Πέταγμα εκεί όλοι μαζί ως μια ομάδα. Και το ωραίο είναι ότι τόσο τα παιδιά όσο και οι  γονείς θεωρούν την άσκηση των συγκεκριμένων τεχνικών ως μέρος της δικής τους παράδοσης.  Αυτή η ημέρα σηματοδοτεί το τέλος του Ημερολογίου των Μάγιας και όπως φαίνεται θα είναι και η αφετηρία μιας νέας Χρυσής Εποχής για την ανθρωπότητα!!!  

Σε αυτό το συγκρότημα σχολείων υπάρχουν όλα μαζί 250 γυμνάσια και όλα θέλουν να αρχίσουν το πρόγραμμα το γρηγορότερο. Έτσι σύντομα θα έχουμε πάνω από 25,000 Γιογκικούς Ιπταμένους που θα ασκούν το πρόγραμμα σε ομάδες την ίδια ώρα στο ίδιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Το μέλλον φαίνεται πράγματι λαμπρό!